ВІДПОЧИВАЛЬНИКИ НАВЧИЛИСЯ ОЧИЩУВАТИ І ЦІНУВАТИ ВОДУ

22 листопада у програмі насиченого відпочинку учасників XII зміни – День науки і техніки. Група старшокласників-молодогвардійців провела його з особливою користю – відвідала майстер-клас з якості та очищення води, підготовлений науковцями кафедри біоінженерії і води  Одеської національної академії харчових технологій.

 

  • Від яких забруднень необхідно очищувати воду, щоб вона була безпечною для здоров’я? 
  • Як впливає якість води на якість напоїв, які ми вживаємо? 
  • Які існують засоби для очистки води?
  • Як самому зробити фільтр для води, використовуючи підручні засоби?

 

 

На ці та безліч інших цікавих запитань допитливі хлопці й дівчата отримали фахові відповіді. Окрім того, самі змогли провести кілька дослідів з очистки води від домішок за допомогою сучасних способів водо підготовки.

 

А ще, як і належить, отримали загальне уявлення про Одеську національну академію харчових технологій, на десяти факультетах якої навчають десяткам цікавих, сучасних, затребуваних спеціальностей. Можливо, хтось із нинішніх гостей академії, майбутніх абітурієнтів, задумається і вибере із безлічі варіантів омріяний, свій, пов’язаний з ОНАХТ. 

 

 

  • z41
  • z42
  • z43
  • z44
  • z45
  • z46
  • z47
  • z48

 

_______________________________________________________________________________________________


  Метод-видання

  Виставки

  Проекти

  Гуртки

  Наші пісні

  Дозвілля

 Газета

  Щоденник

  Вірші

  Фото

  Відео

  Відгуки